Uw installatie, altijd juist in gebruik! Omdat elk huis anders is en geen situatie hetzelfde, biedt InstalCenter de keuze uit verschillende varianten van het ‘Juist in gebruik’ service & onderhoud abonnement; zeker, zeker plus en zeker all-in. Voor een vast laag bedrag per maand bent u bij een storing altijd verzekerd van snelle en deskundige hulp ons.

Zeker basis: alles goed geregeld – € 7,75 (per maand)

Als u kiest voor Zeker basis betaalt u een vast bedrag*. Zeker basis voorziet in regelmatig en deskundig onderhoud, verzorgd door uw lokale InstalCenter installateur. Als u een storing heeft aan een installatie kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week een beroep op ons doen. Wij zijn dezelfde dag ter plaatse om het probleem op te lossen. U betaalt hiervoor geen voorrijkosten. Kosten voor arbeid en materiaal worden apart in rekening gebracht. Lees meer.

Zeker plus: geen arbeidskosten – € 10,25 (per maand)

Wilt u meer zekerheid, dan kunt u kiezen voor Zeker plus. Voor een vast bedrag* heeft u met Zeker plus alle zekerheden en comfort van Zeker basis én de garantie dat u geen arbeidskosten hoeft te betalen. Uitsluitend de materiaalkosten worden apart in rekening gebracht. Lees meer.

Zeker all-in: optimale zekerheid en comfort – € 12,95 (per maand)

Wilt u in alle gevallen op zeker spelen voor een vast bedrag*, dan kiest u voor Zeker all-in. Met Zeker all-in dekt u alle risico’s af en worden er achteraf geen kosten voor arbeid en toestel gebonden materiaal* apart in rekening gebracht. Maximale zekerheid en maximaal comfort dus! * Toestelonderdelen binnen de mantel van het toestel met een maximum van 250,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak. Lees meer.

  • facturering per jaar

24/7 Service van Bakker Installaties

Bij al deze contracten geldt een 24/7 service. Mocht er tussentijds een storing voordoen aan uw cv-ketel of een ander gastoestel, dan staan onze servicemonteurs 7 dagen in de week en 24 per dag voor u klaar om deze storing te verhelpen.

Wilt u een Service & Onderhoudscontract aanvragen? Klik in dat geval op onderstaande button. Wij verzoeken u dit formulier in te vullen en naar ons te verzenden.

Voorwaarden Service & onderhoud abonnement

Bekijk hier de algemene voorwaarden omtrent de InstalCenter onderhoudscontracten.

De bovengenoemde abonnementen zijn af te sluiten voor toestellen:
– Met een max. capaciteit van 42 KW
– Van een gerenommeerd merk
– Geplaatst door een erkend installateur
– Niet ouder dan 15 jaar (Zeker basis en Zeker plus)
– Niet ouder dan 8 jaar (Zeker all-in)